I dag har det vært en flott dag! For første gang på lenge har jeg fått trent litt, da jeg ble med to hyggelige karer på klatreverket her i Oslo. Fikk ikke klatret så mye selv pga hofta, men derimot pushups, planke og situps ble det mer av.

Da jeg var på kontroll på sykehuset for noen dager siden fikk jeg endelig beskjed om at jeg kunne trene med PT igjen på studio. Men startet visst med en liten vri før den tid. Utrolig deilig å få kroppen i gang, men merket at det er en del å jobbe med etter to år med lite trening. HAHA! #funday #klatring #friends
I går samlet jeg sammen noen tidligere snappchat videoer og lagde en liten film av den lille tassen våres. Er ganske stas med en valp i huset, selvom han er litt rebell. Vi tok over Theo samtidig som den nye leiligheten til mamma den 14 april, så er absolutt en helomvendig. Siste snutten var fra i går forresten, da vi tok oss en lang og koselig tur. Elsker virkelig våren!
 

#new #valp #spring #movie
Da er jeg endelig fullt og helt i gang med oppgaven min, noe som betyr så utrolig mye for meg hvis jeg får dette til! Det er ikke bare det at denne store vurderingen avgjør nesten hele norskkarakteren min (hvis jeg kommer så langt), men den symboliserer virkelig en ny start i livet mitt. En lysere fremtid, med studier og jobb. Noe av det jeg virkelig ønsker meg, og ikke bare være "sykmeldt" fra alle mulighetene der ute pga utmattelse og fysiske plager.

Men nå er jeg utrolig spendt på de neste dagene, blir som en liten unge haha! Pga en særoppgave. Ja.. Det høres litt sært ut å glede seg over det, men så absolutt ikke, haha! Lagde en video i dag jeg vil dere med dere, noe som jeg synes er super artig! Hope You Like It :D

  

 
Denne dagen har jeg gledet meg til! Det er endelig helg, og jeg er tyve år så nuuu skal livet begynne! Og da jeg ikke skal begynne med særemne før i morgen, ja du leste riktig, skal prøve å fullføre norsken før sommeren.. Break A leg rnå jeg si til meg selv der! Bank I Bordet* Men God tid hadde jeg hvertfall til å fikse meg før jeg skal tusle ut nå snart.Har endelig begynt å få teken på denne makeup greia alle jentene skal være så flinke til, så PROUD!

Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits