FOR NOEN DAGER!  Nå er det fire dager siden jeg ble operert, og dermed også fire krevende dager i ettertid der kroppen har reagert med så mangt. Operasjonen var ihvertfall vellykka, og takk Gud for det! Var ikke små greier disse legene drev med de fem timene jeg lå i narkose. Er ikke før i dag febern, kvalmen og matgleden er litt under kontroll. Har slitt med så mye de siste dagene innad kategori blodtrykk, puls, kvalme, har svimt av og så videre ogsåvidere. Men JEG LEVER og har klart å dratt meg en halv meter bortover gulvet i dag så proud. Im working hard here and Im Gonna Win. Me Preikas, ønsker dere alle alt godt! ?
Ehm jaaa.. Da vet jeg nesten ikke hva jeg skal si.. Er bare få timer til jeg blir kjørt tilbake til sykehushotellet før den store dagen i morgen, da jeg er første mann ut. Har hatt helgeperm nå i helgen etter masse prat med alle som har med operasjonen å gjøre nå sist fredag. Må si jeg føler jeg legger livet mitt i gode hender, selvom en liten skrekk fortsatt lever inni meg. Begynner virkelig å føle på at tiden nærmerer seg nå, er helt klam i hendene, hjertet slår hardere og magen vrir seg. Men prøver å ikke tenke så mye på det som skjer i morgen, for må jo gjennom dette uansett hvor mye jeg gruer meg eller ei. 

Har jo en liten skrekk for disse små nålene først og fremst, så det å vite at jeg skal få en dønn av disse i meg og epidural er egentlig nok for meg. Men så topper vi hele greia med stor operasjon på mange timer som innebærer skjæring, saging, nagler og skruer. HO HO HO, jaa ingen har visst dødd hittil så får satse på at jeg ikke blir den første. Neida, er ikke så ille sak det her, men håper jeg ikke blir helt deformert eller lam.. Er jo alltid er risiko. Men må bare velge å stole på dem alle sammen. Kjære Gud, hjelper du meg nå den nærmeste dagene står jeg i evig takknemlighet etterpå! Amen! 

#operasjon #dagenførdagen #tilbaketilsykehuset #sykehus #scared #hope #belive #justdoit#tanker #innleggelse #sykehus #operasjon #nervøs
I helgen reiste vi jentene ned til Hedalen atter en gang, og ikke minst et siste besøk mens familien enda eier huset til besteforeldrene mine. Litt trist, men samtidig veldig godt å få en hel helg her. På denne tiden av året pleier det å være masse snø her, men nå var det dessverre bare regn. Men ingen sure miner forde! Har hatt en flott helg, men må innrømme at det er alltid godt å komme hjem til oslo gjen. Borte bra, men hjemme best! Hva har dere gjort i helgen?

#Reise #Hedalen #Valdres #Hytte #last #visit 

 
I det siste har jeg fristet meg selv med noen goder fra Nelly, vurderer litt å bestille ett par ting, hva ville du valgt? 

 

Festkjoler, Keyhole Back Dress, Oneness - NELLY.COMJakker, Leah Parkas, Jeane Blush - NELLY.COMGensere, Oversized knit Cardigan, Jeane Blush - NELLY.COM

Kjole 299 kr                                               Jakke 799 kr                              cardigan 399  kr                           

Jumpsuit, Floral Plunge Playsuit, Rare London - NELLY.COMGensere, Price Molly Cardigan, Sally&Circle - NELLY.COMFestkjoler, Floral Detail Sequin Dress, Club L - NELLY.COM

          Jumpsuit 199 kr                               cardigan 349 kr                       kjole 399 kr

Gensere, Vinura Knit Top, Vila - NELLY.COMGensere, Tracy Knit Cardigan, Object - NELLY.COMFestkjoler, Keyhole Back Dress, Oneness - NELLY.COM 

Genser 349 kr                                           cardigan 599 kr                            kjole 299 kr  

 

#Nelly  #shopping #klær #wishes
I går hadde jeg en så absolutt fantastisk dag! Fikk besøk av min gode venn Aleksander som kom hele veien fra Trøndelag. Noe som var kjempe hyggelig. Ble såklart litt Oslo sightseeing, subway forran stortinget (der vi ble veldig populære blant fuglene) og deilig "espresso house kakao" før vi rømte inn i varmen hos moi. Ikke nok med et hyggelig selskap med Aleks, så dukket det opp en liten amerikansk kar ut av baggen. En kjempesøt kosebamse som har tatt veien helt fra USA. #cute

#oslo #sightseeing #kako #subway #teddybear
I dag har jeg dratt frem gamle minner. Nemlig vår gamle playstationen 2 som har støvet bort med årene Husker broren min og jeg spilte mye sammen før i tiden og det var dansematte med venninner. I går fikk vi renset den, og nå har lillesøster og jeg virkelig kost oss med litt teamspill med Harry Potter, haha! Er enda futt i gamla vår. Spilte du ps2 før i tia?#playstation #memory #gaming #HarryPotter
De siste årene i mitt liv har vært litt mer komplisert og annerledes enn ungdommer flest her i Norge. Selv har jeg allerede fyldt 19 år, og har enda ikke blitt ferdig med vgs. Uflaksen min med utmattelse og mye smerter i kroppen har hindret meg i fullføre det siste året. Men jeg har prøvd. Jeg har VIRKELIG prøvd. Ikke bare en gang, men hele to ganger. Først prøvde jeg å fullføre vg3 på en vgs like ved der jeg bor, istedenfor midt i sentrum, en times reise unna. Men avstanden hjalp ikke. Istedenfor ble smertene i hoftene spredd mot rygg og resterende bein som etter en måned gjorde at jeg måtte droppe ut. Etter et halvt år fikk jeg heldigvis hvilt ut mye av smertene og jeg fikk praksisplass i en barnehage frem til skolestart igjen året etter.Alle vennene mine var russ denne våren. Og selv hadde jeg veldig lyst til å feire med dem og oppleve litt av russetia som jeg hadde gledet meg til så lenge. Så jeg fikk noen smakebiter av denne opplevelsen, og jeg angrer så absolutt ikke.
Men etter feiringa så hadde jeg fortsatt myeee skole i vente. Jeg kunne jo ikke gi meg, selvom jeg lå etter alle vennene mine. Denne gangen var jeg super motivert og begynte på en annen vgs ikke så langt unna den jeg prøvde året før, for en fresh start. Men desverre.. Jeg hadde pusjet meg for langt, og etter to måneder med full skolefokus ble jeg skikkelig syk. Jeg falt nærmest sammen og den dag i dag har jeg enda ikke fått igjen gnisten eller energien som holdt meg oppe. Dette var nå i høst. Og nå er hverdagen uten skole og jobb i seg selv utfordrerne nok. Jeg klarer meg kjempeflott! Så lenge jeg ikke pusher meg mer enn den rolige og spontane hverdagen jeg lever i nå. Men skolen har jeg enda ikke gitt opp. Så sta som jeg er, haha! Etter operasjonen og når krykkene er kastet skal jeg prøve å lese litt norsk hjemmenifra. Jeg håper å bestå norsk dette semesteret. Da er jeg hvertfall på god vei. Så får vi se hvordan neste skoleår blir, har heldigvis mulighet til å ta vg3 enda en gang, hvis jeg er blitt bedre. Jeg er virkelig heldig som får så mange muligheter! Takk Gud for at jeg vokser opp i Norge i dette århundre! 

 
 #snow #happy #photo #oslo

 
Da var det en lang tur ut fra huset denne helgen, og som den har flydd forbi i en susende fart. Må innrømme at jeg er enda mer slapp enn jeg pleier, men når bestejenta har bursdag stiller man opp uansett. Jeg liker ikke si det eller føle på at jeg er ganske svak for tiden i forhold til det jeg pleier, men klarer somregel å piffe meg opp litt uansett når det virkelig gjelder.

Men siden sist har jeg bare vært hjemme og prøvd å hvile ut det som hviles kan. Ikke det at det hjelper stort, men holder hvertfall formen i sjakk. Lørdagskvelden var uansett virkelig verdt kreftene, og jeg gleder meg virkelig til jeg får mer energi etterhvert så jeg kan være mer sosial. Det er en gave i seg selv akkurat det der! 

Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits