Noen ganger flyr tiden så forferdelig fort. Man har gjort mye, men samtidig lite. Nye opplevelser og livserfaringer, men også nedturer og dårlige tider. Og denne gangen ser man at bloggen her ble til et stort blackout i mitt liv, men egentlig var det rett og slett bare at jeg ikke hadde så mye jeg ønsket å dele med verden når energien ble så knapp. Men livet går fortsatt videre og det er nå jeg føler livet mitt går fra pause til start. Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits