Hvis noen lurer på hva som skjer om dagene, så er det ikke noe mer spennede enn særemnet. Er så mye å sette seg inn i, lese og reflektere at alt blir nesten en hel sprengende bombe inni det slitne hodet mitt. Men jeg prøver så godt jeg kan, er visst ikke mer man kan gjøre. Heldigvis fikk jeg snakket med både lærer og rådgiver på skolen i dag, så ting kommer nok i mål tilslutt. Veldig hyggelig å møte noen venner på skolen i dag også, er jo så lenge siden sist! Dessverre kunne jeg ikke bli så lenge, da jeg ikke har følt meg så bra i det siste. Men det går opp og ned. Så jeg må jobbe på når jeg jobbe kan, haha! Ha en fin dag videre! (Cardigan fra H&M 399, salg 100 kr)

#study #særemne #photo
Its been a hard day, but I have a new change tomorrow

#photo #nature #life #study #hardday
Helgekos delux! Er det som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på denne helgen. Fredagen og lørdag ettermiddag var jeg med min barndomsvenn, Elisabeth, noe som har vært veldig hygggelig, også med tanke på at vi ikke har møttes siden russetiden i fjor! Er alltid godt å ta å cathce opp litt med gamle og kjære venner. Ellers gikk lørdagskvelden til bestevenn Nina med ekte lørdagsgodt, updates og kos. Etter at disse bildene ble tatt dimmet vi ned lysene, fant frem pledd og levende lys og satt i soffaen og tok en vaskeekte RELAXING og Update siden det er noen uker siden vi så hverandre sist. Kunne ikke blitt en koseligere kveld!

I dag er det også morsdag, så GRATULERER til alle mødre der ute, inkl min egen som jeg er så glad i! <3

- Hva har dere gjort i helgen?#happtime #weekend #bestfriends #relax


#GodMorning #photos #bedroom
You try... You really do your best. Every single day of your life. You always try to satisfy all requirements and tasks from all side in your life. Its hard to keep going on, because you are so tired of everything. Life should not be a war where you have to be in the lead year in and year out, without rest. Its not human.

You look at me with a smile and your head raised up like this is not so bad. But I know your heart is filled with pain and surrounded byy tears and loneness. I want to hug you and tell you that I want to help you. You are loved! And you are absolutely the strongest person I know! You`re my HERO!

I wish I could make your world better, but we both know so well I cannot help you out. Nobody can. Its to far complicated, and I barley understand any of the problems since you hide it all behind your mask so well. And I know why you do that. You simply try to survive it all.

I know your afaird to tell the world, because they wont understand. They will just make it worse. Make you feel worse about yourself...But if you dont, its okay. We can just hang out and talk about clothes, the news, boys or movies. You just need to know that you`re not Alone!

#fight #pain #friendship #strong #hero #love #hope
I går var det en fantastisk dag! Dagen begynte med time hos fysioterapeuten min, da jeg har begynt å halte og ting er ikke helt som de skal enda i hoftene mine. Det var godt med litt råd, og ikke minst beroligende å snakke med fagfolk i ny og ne når man går rundt med "syk" kropp, uten å skjønne seg helt på den. Var veldig tidlig på dagen, så rakk å ta en tur innom biblioteket så jeg fikk en liten dosering av særemnet, før jeg reiste ned til byen. Utrolig hvordan energien min holt seg på topp over lang tid i går. Hadde såklart noen turer til soffakroken for å lade opp, men jeg er enda like surprised over hvor mye jeg fikk til på en dag. Er virkelig lenge siden sist!

Fantastisk hyggelig var det såklart å møte Awa igjen, hun er alltid så blid og herlig. Er heldig som har en venninne som henne! Det ble både aker brygge senter, litt shopping og cafe besøk på oss den kvelden. Og såklart tok vi vare på øyeblikkene og blingset til med litt bilder og videoer, noe jeg elsker! #memories #happy #friends
 
Da er jeg endelig fullt og helt i gang med oppgaven min, noe som betyr så utrolig mye for meg hvis jeg får dette til! Det er ikke bare det at denne store vurderingen avgjør nesten hele norskkarakteren min (hvis jeg kommer så langt), men den symboliserer virkelig en ny start i livet mitt. En lysere fremtid, med studier og jobb. Noe av det jeg virkelig ønsker meg, og ikke bare være "sykmeldt" fra alle mulighetene der ute pga utmattelse og fysiske plager.

Men nå er jeg utrolig spendt på de neste dagene, blir som en liten unge haha! Pga en særoppgave. Ja.. Det høres litt sært ut å glede seg over det, men så absolutt ikke, haha! Lagde en video i dag jeg vil dere med dere, noe som jeg synes er super artig! Hope You Like It :D

  

 


#photoshoot #happy #girl #winter
Den siste tiden har gått til mye grubling over særemnet da jeg ikke har fått kabalen til å gå opp helt enda. Men tror jeg nærmer meg noe nå, er hvertfall positiv til at jeg får en pangstart innen kort tid! Ellers har det vært en stor kontrast i "super glede" og "super nedfor" den siste tiden, må nesten innrømme det siden jeg også er menneskelig og er litt lei av at man skal fremstille seg så perfekt på bloggene rundt omkring her hele tiden, så dette va rmitt bidrag. Generellt er jeg ganske ærlig på bloggen her fra før, så føler meg ikke som den typiske rosabloggeren, Im Just MySelf.

Denne uken har startet rolig og daffette (nytt ord jeg kom på i farta), den gikk til timesvis grubling, googling, leting av bøker hjemme, ideer og tanker, i tillegg til skypesamtale som var koselig med en kjær person, og såklart selskap med lillesøster som var hjemme fra skolen i dag. Fikk tid til å spille inn noen videoer, men føler det ble så mye hit og dit at jeg droppet å legge ut filmen. Kan heller lage en ny om ikke så lenge, er jo tross alt noe av det artigste med å ha en blogg synes da jeg.#feelings #work #study #fun #hjernetrim


 

 


Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits