I dag var det opp og stå på morran og ut døra og videre til barnehagen. Tia gikk kjemperaskt i dag og før jeg visste ordet av det var jeg ferdig. Da min mor også jobber i en barnehage like ved, tok jeg meg turen innom for å hilse på før jeg dro hjem. Hjemme gikk tia som normal så fort at jeg såvidt fikk med meg det jeg drev med, men en viktig ting er at innsøkingen til vgs til høsten r hvertfall i boks! Var veldig usikker på hvilken skole jeg skulle søke på, men jeg tror valget mitt var ganske bra håper jeg. I dag var Nina, Anna og jeg en glad treningsgjeng på Fresh Fitness og etter kondis trening og styrke både med matte og aparater så måtte vi jo skeie litt ut with some fun. ^^I dag har jeg gått rundt ganske så støl etter gårsdagens to timers treningsøkt med ei venninne, og jeg har slappet av mye av dagen. I morgen skal lillesøster feire bursdagen sin og da det kommer en del gjester trengst det også en del snacks. Dermed har vi tatt oss gleden av å bake litt kaker og cupcakes, selvom jeg må innrømme at vi så og si prøvde å lage stygg topping på disse koppekakene siden dette var ganske artig, haha. Bedre med latter og god smak enn bare pent utseende satser jeg på haha x) Uansett, så har det vært en fin dag. I morgen er det tid for jobb igjen og merker jeg gleder meg til å se de små søte tusseladd barna mine igjen, så dermed må jeg nok si god natt nå for å få litt søvn før morradagen sniker seg på ^^Beklager for dårlig blogging men det har skjedd noe hver eneste dag og tia flyr fortere enn noen gang. Den siste uka har jeg jobbet tre ganger og stortrives virkelig i barnehagen! IJeg har også vært en del med min spesielle gutt, vært på jentekveld, kino, harrytur til sverige og jeg har slappet av med lost, en serie jeg snart er ferdig med og helt hekta på. Haha! Døgnrytmen min begynner også å stabilisere seg, så i dag våknet jeg opp klokken ni istedenfor å våkne opp ved tolvtia som ellers. Noe som er kjempedeilig! Men til gjengjeld blir jeg utrolig trøtt mye tidligere på kvelden og etter jobben sovner jeg rett og slett på soffaen en times tid etter på, hehe.. Jeg skal bli flinkere til å blogge fremover er nok bare den tia jeg er i nå som er mest slitsom for meg siden jeg ikke har levd ett normalt passe aktivt liv på nesten ett år...

Da var det noen dager siden sist, og nå er endelig helgen kommet! Ikke det at det er så spessielt for min del, da jeg ellers alltid har fri så og si, men er fortsatt stas da det alltid er mer liv og kos i helgene rett og slett! På torsdag hadde jeg min første dag i ny jobb. Jeg jobber ikke så mye i starten men tenker å trappe opp etterhvert. Arbeidsplassen min er i en flott barnehage. Jeg elsker jobben! Jeg jobber på avdeling med åtte barn i alderen 1-3 år. På vei hjem snødde det også mer enn noen gang, det snødde nærmest snømenn aka 5-10 cm brede snøflak som falt sakte men sikkert ned på bakken hele hjemveien min den dagen. Nydelig!Ellers så var det Valentines days i går! Noe som var utrolig koselig da jeg har min flotte hjertevenn jeg møter ett par ganger i uken allerede, så en ny date med ham var ikke å klage på. Vi dro på kina restaurang og spiste god mat før vi dro hjem til han igjen og hadde det trivelig som vanlig ^^. Ellers så er jeg en morgenfugl i dag, da jeg var oppe halv syv og har allerede lagt masse planer for denne lørdagen. Jeg skal starte dagen med å slappe av med litt Lost før jeg fikser meg litt og gjør meg klar til å handle inn gave til venninnen min, må vaske litt klær og på kvelden skal jeg i bursdagselskap. Jeg håper på at det blir en fin dag, MEN you Never Know Next / man vet aldri hvordan dagen blir før den er omme. Ønsker dere alle en fin helg! ♥
I går fortalte jeg om at jeg skulle være med venninna mi på russeball, noe som var veldig vellykket. Tross alt at armbåndet mitt ble frastjålet, pain sko (men nydelige) og løsnegler som falt av så var det alt i alt kjempeflott! Må faktisk innrømme at dette var min første gang med fake nails så var veldig komplisert å gjøre ting da jeg ellers er vandt med korte negler haha! Følte meg som en fin klovn, men kunne vært værre! Haha. Selve ballet foregikk i et nydelig lokale aka Wallmans her i oslo.

Det kom ca 200 stykk og med treretters middag, kåringer, show/sang/dans ble lokale omgjort til en nattklubb, noe som satte dansefoten i gang. Må nok innrømme at det var en utrolig deilig følelse å komme seg hjem etterpå å få av seg skoene, for mine føtter er enda ikke vandt med høye hæler desverre.

- Noen som skal være med på russeball i år eller har vært?Da er dagen kommet og i kveld skal jeg på årets russeball med en god venninne. Noe jeg har gledet meg veldig til! Desverre måtte jeg ta ut et friår etter 2 måneder på vg3 i høst og dermed blir det litt rart å være russ i år når jeg egentlig ikke skal være det før jeg har fullført vgs. Men såklart vil jeg heller være russ med alle mine venner og mitt kull. Om jeg feirer russetia neste år med nye klassekamerater kan nok tenkes, men det tar jeg når den tid kommer. I år skal det hvertfall bli super bra feiring og vi har allerede lagt masse planer for tia fremover!

Om ikke lenge reiser jeg til Lillestrøm til venninna mi sitt hus helt usminka og klar for å kose oss litt og fikse oss før vi setter foten innenfor festlokale! Har hørt mye skal skje i kveld, så jeg kjenner sommerfuglene i magen spre seg allerede! Ballkjolen min er nylig kjøpt og kostet ikke mer enn 200 kr på Lace, så skal du på flere ball i år eller til neste år så hvorfor ikke kjøpe kjole nå som det er så billig! Haha det var dagens tips, og bilde kommer nok senere tror jeg. Nydelig var den hvertfall!Da har jeg startet en helt ny blogg - Never Know Next - er det bloggen blir kalt, da man rett og slett aldri kan være forberedt på hva som skjer i fremtiden eller hva som er rett rundt hjørnet... Denne bloggen vil nok minne meg mer om en blanding av de normale tenåringsbloggene vi finner her på blogg.no og en dagbok eller noe sånt. Hvem vet hva som skjer med denne bloggen? Men jeg vet hvertfall en ting, og det er at jeg virkelig koser meg når jeg sitter foran pc sjermen og skriver litt for meg selv om hverdagen, interesser, tanker, klær eller hva det enn er som faller ned i hodet på meg. Og det er akkuratt det jeg ønsker med denne bloggen også, ren og kjær glede.♥

Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits