I dag tok jeg med meg pcen, en skrivebok og norskboken min til nærmeste bibliotek med masse motivasjon! For noen dager siden snakket jeg med lærern min ang hva jeg skal gjennom for å få karakter i norsk i år, og det jeg begynner med etter to år borte fra norsktimer er såklart særemne. WOHO! Må innrømme at jeg ikke har peiling på hva det er, hvordan jeg går frem eller hva denne fordypningsoppgaven krever av meg. Men med hjelp av fronter (klassen jeg hører til har jo gått gjennom mye så ligger nok tips der), google, bøker og en saftig dose motivasjon så tror jeg at jeg skal klare å gjennomføre særemne også. Nå har jeg hvertfall et stort prosjekt i dagene fremover, og det føles egentlig veldig godt! Ønsk meg lykke til!#bibliotek #motivasjon #særemne
Når jeg tenker tilbake på sist fredag hvor vi jentene dro ut, sniker det seg frem et stort smil. Jeg er bare så takknemlig for at jeg har så gode venner og at jeg i det hele tatt klarer å gå så mye rundt som jeg gjør nå. For det har vært mye mer tusling rundt de siste ukene enn det jeg har gjort på lang tid, så jeg føler og håper virkelig at ting bare går oppover nå! For ting kan såklart føles litt håpløst og utholdelig til tider for oss alle, men det finnes så mye godt i livet at det er ikke verdt å bøye seg for slikt over lang tid.


Denne dagen har jeg gledet meg til! Det er endelig helg, og jeg er tyve år så nuuu skal livet begynne! Og da jeg ikke skal begynne med særemne før i morgen, ja du leste riktig, skal prøve å fullføre norsken før sommeren.. Break A leg rnå jeg si til meg selv der! Bank I Bordet* Men God tid hadde jeg hvertfall til å fikse meg før jeg skal tusle ut nå snart.Har endelig begynt å få teken på denne makeup greia alle jentene skal være så flinke til, så PROUD!I dag fyller jeg tyve år, og skjønner ikke hvordan tiden kunne fly så fort! Men men, en ting jeg er veldig glad for er hvertfall gårsdagens innkjøp. Jeg og Mr. D kjørte til Torshov for å overta et kamera jeg skulle kjøpe via Finn.no (Genial sak det der), og har virkelig INGEN klager over kjøpet. Synes bildene blir kjempefine og for den prisen jeg betalte var det absolutt ett kupp! Dette året har jeg satt meg noen klare mål jeg vil jobbe mot. Jeg tror kanksje ikke jeg vil klare å nå alt dette i år, men hvis jeg kommer på god vei med noe vil jeg være veldig fornøyd, for dette er ikke akkuratt enkle gjøremål. Jeg skrev i forje innlegg at jeg ønsker å få i gang livet etter lang tid hjemme med utbrenthet og smerter. Jeg håper jeg klarer å flytte på hybel, komme i gang med studier og en deltidsjobb. Kunne trene og være sosial med venner. Men det er ikke bare bare, og desto viktigere er det å konsentrere meg om en ting av gangen. Som nå er det nav og hybel. Alt henger sammen, så for å bli såppas kvikk at jeg orker å studere og jobbe må jeg ha et rolig sted å bo. Men siden jeg er student, ( dvs har ett fag på skolen, da dette er det meste jeg har turt å begynne med nå etter jul) så får jeg ikek støtte fra nav. MEN jeg studerer for få prosent til å få bostiped og dekket utgifter for en hybel.. Så jeg faller mellom to stoler..  Det har dermed blitt en hard start på det nye året...Men jeg gir ikke opp. Dette er nå første pri og ordne opp i, og dette skal jeg klare!

 Nå er det gått snart 2 måneder siden operasjonen, og jeg er veldig mye friskere allerede. Går perfekt med en krykke og kan halte meg frem uten støtte i ny og ne også. Det føles HERLIG! Dermed har jeg også klart å fått en kick start på det sosiale, og har kost meg masse! Så fremskritt har jeg absolutt! I morgen er det tid for sykehuset igjen for CT og sjekk, så det blir spennede. I morges spilte jeg inn en video, men da pcen her lever sitt eget liv har jeg ikke fått redigert den ferdig før nå i kveld, men bedre sent enn aldri.
Jeg vil begynne med å ønske dere alle et GODT NYTT ÅR! Det føles veldig godt å komme inn i et nytt år nå, hvor man kan legge hele forje år bak seg og designe det nye året som man vil. Det som er spennende og ikke minst litt skummelt er jo at det man planlegger aldri blir helt etter punkt og prikke, men det betyr ikke at det ikke blir til noe bedre.

For å få mest ut av livet må vi bare ta noen sjanser og holde spiriten oppe rett og slett. Mine forsetter for i år er virkelig å komme i gang med livet igjen etter en lang tid med ro hjemme pga smerter og utmattelse. Jeg kan nesten ikke vente med å begynne med trening, studier, sosialt morro, jobbe, hybel og kunne unne med det lille ekstra som følge av egen økonomi. Jeg går inn i det nye året, klar for alle nye utfordringer og ikke minst klar for å kjenne at jeg lever! 

Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits