Hei alle sammen!

Jeg bare fortelle at jeg har valgt å begynne med en ny blogg. Føler det gir litt mer energi for å blogge om hverdagen og annet. Den heter http://l0vely.blogg.no/ og her skal jeg fokusere på de koselige tingene for det meste, selv om jeg også er ganske lik i bloggingen som tidligere. Vi blogges der!


Jeg må nok innrømme at det er utrolig deilig å ikke blogge. Jeg er veldig dårlig på å holde bloggen min ved like, og synes det er helt greit. Men alikevel, når jeg titter innom bloggen nå igjen etter lang tid så merker jeg at det kribler litt for å blogge fast igjen. Sannheten er at jeg er helt utslitt for tiden. Ikke noe nytt da jeg har fortalt om utmattelsen min, skadene og alt som har hemmet hverdagen min tidligere.Men nå skyldes det rett og slett utfordringene mine fra utsiden. Jeg fikk meg verdens beste jobb nå i august, og siden den gang har all min energi forsvunnet hit. Dvs jeg har det MYE bedre! Jeg KLARER å jobbe!

Ellers er det skolen... Jeg føler jeg sitter fast, og kommer ikke noe videre. Jeg har så mange mål og ønsker, men de virker så fjerne. Jeg er så sliten etter jobb, og for å fullføre vgs trenger jeg også en del penger. Noe som er demotiverende. Er ikke bare bare og fullføre i den private sektoren. Så jeg sparer og sparer. Må jo bli ferdig med vg3 en gang jeg også. Men jeg har bestemt meg, etter jul står jeg på startstreken og må ha fått nok fremgang til å klare å satse fullt på å lese fag igjen. Dette blir SPENNEDE!

Så ja, jeg er lei av å være sliten. Jeg er utolmodig etter å ha en hektisk hverdag uten å falle sammen. Men samtidig er jeg ganske positiv, og gleder meg til hvert minste lille fremskritt fremover. Jeg får for eksempel ingen smerter med å jobbe lenger, og kan småløpe litt ned til bussen uten problemer. Livet er så mye lettere nå! Jeg ser hvor langt jeg har kommet, og hverdagen er litt mer rutinert og meningsfyldt enn på lenge!
Nå er endelig flybillettene til og fra Haugesund bestillt, og må si jeg gleder meg til noen dager i Stord. Her skal jeg besøke en flott person, så noen dager der borte blir nok absolutt trivelig! Reisen er allerede på torsdag neste uke, og denne gangen blir det å fly for første gang alene. Dette blir spennede, og litt rart samtidig... Men en gang må bli den første.

Ellers så har jeg vært på møte ang jobben i dag. Og nå har jeg skriftelig fått meg en jobb til høsten! Gleder meg virkelig til å jobbe på aktivitetskolen! Har allerede begynt å tenke på hvordan jeg ønsker å holde kursene jeg mest sannsynligvis skal ha med barna. Har jo alltid hatt lyst til å være trener for et lag innen cheerleading eller liknende, og nå virker det som at cheerleading kan bli min oppgave å holde korte kurs i. Så dette er midt i blinken for meg! Men tiden vil vise hva som blir aktuelt, er hvertfall veldig spendt på den nye jobben min! Hvor jobber dere forresten?
What a day! Jeg er helt forbauset over hvor mange gode ting denne dagen har bringt med seg. Har vært et ustabilt vær i oslo i dag, med både lyn, torden, overskyet, regn, blå himmel og solskinn. Men selvom det har vært dårlig vær, så har det ikke vært en negativ ting. Har virkelig kost meg både inne med film og kakao, og vært ute i det fine været. Første gode nyhet er at det ser meget lyst ut for jobb til høsten, noe som gleder mitt hjerte og hodet til de grader! Er så glad! I tillegg fikk jeg en mye bedre karakter på eksamen enn forventet. Og nå burde jeg ikke kunne smile bredere. Men joda! Var jo så hyggelig ute i dag med venninnen min og toppers kino. Så nå er jeg så trøtt av å være glad at det er på tide å få seg en god natt søvn. Men igjen, happy happy happy! :D


I går kom lillesøster på overnattingsbesøk, noe som var kjempe hyggelig! Vi satt å spilte monopol en god stund før vi tilslutt la oss, og ble enda en match dagen etter med alle søskna samlet. I dag har det regnet, lynt og tordnet, og dermed passet en innedag perfekt! Monopol er en typisk sommerferie aktivitet for oss her hjemme, og spillet er så gammelt at det kan spores til da pappa var liten på 60-tallet ett sted. Noe som gjør akkuratt denne enheten til noe litt mer spessielt enn bare et spill, hvertfall i mine øyne.

Ble også jordbær- og bananbiter dyppet i sjokolade servering underveis, noe som var prikken over i-en. Har også vært kokk de siste dagene, noe som har brakt to av mine favoritt retter til middagsbordet. Wok med sweet chillisauce og tikka masala. Nam! Men nå skal jeg ut en tur, så ønsker dere alle en fin søndag videre! =)

 
Nå er lillesøster blitt klipt, og hun er så fin! Etter å ha fått tips fra youtube fant hun ut at hun skulle prøve å klippe seg selv, og jeg fikk æren av å stusse det siste etterpå (de få stedene det trengtes). Ikke dumt å ta slikt hjemme, da man sparer en del hundre kroner og er mye morsomere. Hvis man ikke har slitt hår, men allikevel ønsker å få kortere hår, så kan man også donere det bort til noen som virkelig trenger det for medisinke grunner.

Ta en titt på disse videoene:

- Klippe alene: https://www.youtube.com/watch?v=tZGP5xeV3YY

- Donasjon: https://www.youtube.com/watch?v=tNMKzZHX-J8

og les her: http://www.dagen.no/Kristenliv/Ingeborg_17_gir_bort_hestehalen_til_kreftsaken-64486


I går hadde sisteåreselevene på skolen russedåp ute i regnværet på Hvervenbukta. Da jeg ikke gikk på skole i russetia i fjor, ble jeg dratt med ut i år, noe som var fun. Så den gamle russebuksa ble brukt og døpenavnet mitt ble GG. Det står for Galaxy Girl, noe som passer utrolig bra. Er jo tross alt fasinert av universet som bare det og cheerleading klubben jeg gikk på heter Galaxy. Litt vittig, haha.

Var så utrolig vått og kaldt ute så Johan, Rino, Simen og jeg endte opp hjemme hos meg med Alias isteden. Dessverre tapte mitt lag, men bedre lykke neste gang! Har hvertfall hatt en strålende dag i går! =)I dag har det vært vaffelsøndag med hele familien hos Pappa. Fant også tilfeldigvis min gamle og absolutt slitte russebukse fra i fjor i skapet mitt. Og måtte såklart prøve den på igjen, for fun! Etter operasjonen og med noen mnd rehab og hvile, begynte jeg igjen på vg3 atter en gang. Prøver virkelig å bestå så mye jeg klarer før jeg har brukt opp alle årene mine. Og nu er det norsk som er hovedfokuset! Dermed omgås jeg russ før, under og etter skoletid for tiden, noe som er ganske rart med tanke på at jeg er ferdig der selv.

Nå står øving til høring for tur.. Har vært så sliten de siste dagene så nå ligger jeg langt etter, typisk. Men slik skjer. Er hvertfall en flott dag i dag, og våres nye 3 mnd gamle hund spreller rundt som bare det, haha! Han er skikkelig bebbi.#baby #dog #russ #vaffel #nature
Det ble visst en uforventet pause i bloggingen en god periode nå, beklager.... Dette skyldes en helomvendig i livet mitt med både skole, familie og annet som tok fra meg all fokuset fra bloggen. Men nå er jeg tilbake igjen, sammen med det nydelige været som har vært over Oslo i de siste dagene. Har vært fantastisk med en smakebit av sommeren før den setter seg helt. Smoothien er på plass, med en blanding av jordbær, banan, appelsinjuice og eple. #Deilig
Helgekos delux! Er det som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på denne helgen. Fredagen og lørdag ettermiddag var jeg med min barndomsvenn, Elisabeth, noe som har vært veldig hygggelig, også med tanke på at vi ikke har møttes siden russetiden i fjor! Er alltid godt å ta å cathce opp litt med gamle og kjære venner. Ellers gikk lørdagskvelden til bestevenn Nina med ekte lørdagsgodt, updates og kos. Etter at disse bildene ble tatt dimmet vi ned lysene, fant frem pledd og levende lys og satt i soffaen og tok en vaskeekte RELAXING og Update siden det er noen uker siden vi så hverandre sist. Kunne ikke blitt en koseligere kveld!

I dag er det også morsdag, så GRATULERER til alle mødre der ute, inkl min egen som jeg er så glad i! <3

- Hva har dere gjort i helgen?#happtime #weekend #bestfriends #relax
I går var det en fantastisk dag! Dagen begynte med time hos fysioterapeuten min, da jeg har begynt å halte og ting er ikke helt som de skal enda i hoftene mine. Det var godt med litt råd, og ikke minst beroligende å snakke med fagfolk i ny og ne når man går rundt med "syk" kropp, uten å skjønne seg helt på den. Var veldig tidlig på dagen, så rakk å ta en tur innom biblioteket så jeg fikk en liten dosering av særemnet, før jeg reiste ned til byen. Utrolig hvordan energien min holt seg på topp over lang tid i går. Hadde såklart noen turer til soffakroken for å lade opp, men jeg er enda like surprised over hvor mye jeg fikk til på en dag. Er virkelig lenge siden sist!

Fantastisk hyggelig var det såklart å møte Awa igjen, hun er alltid så blid og herlig. Er heldig som har en venninne som henne! Det ble både aker brygge senter, litt shopping og cafe besøk på oss den kvelden. Og såklart tok vi vare på øyeblikkene og blingset til med litt bilder og videoer, noe jeg elsker! #memories #happy #friends
 
Den siste tiden har gått til mye grubling over særemnet da jeg ikke har fått kabalen til å gå opp helt enda. Men tror jeg nærmer meg noe nå, er hvertfall positiv til at jeg får en pangstart innen kort tid! Ellers har det vært en stor kontrast i "super glede" og "super nedfor" den siste tiden, må nesten innrømme det siden jeg også er menneskelig og er litt lei av at man skal fremstille seg så perfekt på bloggene rundt omkring her hele tiden, så dette va rmitt bidrag. Generellt er jeg ganske ærlig på bloggen her fra før, så føler meg ikke som den typiske rosabloggeren, Im Just MySelf.

Denne uken har startet rolig og daffette (nytt ord jeg kom på i farta), den gikk til timesvis grubling, googling, leting av bøker hjemme, ideer og tanker, i tillegg til skypesamtale som var koselig med en kjær person, og såklart selskap med lillesøster som var hjemme fra skolen i dag. Fikk tid til å spille inn noen videoer, men føler det ble så mye hit og dit at jeg droppet å legge ut filmen. Kan heller lage en ny om ikke så lenge, er jo tross alt noe av det artigste med å ha en blogg synes da jeg.#feelings #work #study #fun #hjernetrim


 

 
I dag tok jeg med meg pcen, en skrivebok og norskboken min til nærmeste bibliotek med masse motivasjon! For noen dager siden snakket jeg med lærern min ang hva jeg skal gjennom for å få karakter i norsk i år, og det jeg begynner med etter to år borte fra norsktimer er såklart særemne. WOHO! Må innrømme at jeg ikke har peiling på hva det er, hvordan jeg går frem eller hva denne fordypningsoppgaven krever av meg. Men med hjelp av fronter (klassen jeg hører til har jo gått gjennom mye så ligger nok tips der), google, bøker og en saftig dose motivasjon så tror jeg at jeg skal klare å gjennomføre særemne også. Nå har jeg hvertfall et stort prosjekt i dagene fremover, og det føles egentlig veldig godt! Ønsk meg lykke til!#bibliotek #motivasjon #særemne
Når jeg tenker tilbake på sist fredag hvor vi jentene dro ut, sniker det seg frem et stort smil. Jeg er bare så takknemlig for at jeg har så gode venner og at jeg i det hele tatt klarer å gå så mye rundt som jeg gjør nå. For det har vært mye mer tusling rundt de siste ukene enn det jeg har gjort på lang tid, så jeg føler og håper virkelig at ting bare går oppover nå! For ting kan såklart føles litt håpløst og utholdelig til tider for oss alle, men det finnes så mye godt i livet at det er ikke verdt å bøye seg for slikt over lang tid.


I dag fyller jeg tyve år, og skjønner ikke hvordan tiden kunne fly så fort! Men men, en ting jeg er veldig glad for er hvertfall gårsdagens innkjøp. Jeg og Mr. D kjørte til Torshov for å overta et kamera jeg skulle kjøpe via Finn.no (Genial sak det der), og har virkelig INGEN klager over kjøpet. Synes bildene blir kjempefine og for den prisen jeg betalte var det absolutt ett kupp!FOR NOEN DAGER!  Nå er det fire dager siden jeg ble operert, og dermed også fire krevende dager i ettertid der kroppen har reagert med så mangt. Operasjonen var ihvertfall vellykka, og takk Gud for det! Var ikke små greier disse legene drev med de fem timene jeg lå i narkose. Er ikke før i dag febern, kvalmen og matgleden er litt under kontroll. Har slitt med så mye de siste dagene innad kategori blodtrykk, puls, kvalme, har svimt av og så videre ogsåvidere. Men JEG LEVER og har klart å dratt meg en halv meter bortover gulvet i dag så proud. Im working hard here and Im Gonna Win. Me Preikas, ønsker dere alle alt godt! ?
I helgen reiste vi jentene ned til Hedalen atter en gang, og ikke minst et siste besøk mens familien enda eier huset til besteforeldrene mine. Litt trist, men samtidig veldig godt å få en hel helg her. På denne tiden av året pleier det å være masse snø her, men nå var det dessverre bare regn. Men ingen sure miner forde! Har hatt en flott helg, men må innrømme at det er alltid godt å komme hjem til oslo gjen. Borte bra, men hjemme best! Hva har dere gjort i helgen?

#Reise #Hedalen #Valdres #Hytte #last #visit 

 
I det siste har jeg fristet meg selv med noen goder fra Nelly, vurderer litt å bestille ett par ting, hva ville du valgt? 

 

Festkjoler, Keyhole Back Dress, Oneness - NELLY.COMJakker, Leah Parkas, Jeane Blush - NELLY.COMGensere, Oversized knit Cardigan, Jeane Blush - NELLY.COM

Kjole 299 kr                                               Jakke 799 kr                              cardigan 399  kr                           

Jumpsuit, Floral Plunge Playsuit, Rare London - NELLY.COMGensere, Price Molly Cardigan, Sally&Circle - NELLY.COMFestkjoler, Floral Detail Sequin Dress, Club L - NELLY.COM

          Jumpsuit 199 kr                               cardigan 349 kr                       kjole 399 kr

Gensere, Vinura Knit Top, Vila - NELLY.COMGensere, Tracy Knit Cardigan, Object - NELLY.COMFestkjoler, Keyhole Back Dress, Oneness - NELLY.COM 

Genser 349 kr                                           cardigan 599 kr                            kjole 299 kr  

 

#Nelly  #shopping #klær #wishes
I går hadde jeg en så absolutt fantastisk dag! Fikk besøk av min gode venn Aleksander som kom hele veien fra Trøndelag. Noe som var kjempe hyggelig. Ble såklart litt Oslo sightseeing, subway forran stortinget (der vi ble veldig populære blant fuglene) og deilig "espresso house kakao" før vi rømte inn i varmen hos moi. Ikke nok med et hyggelig selskap med Aleks, så dukket det opp en liten amerikansk kar ut av baggen. En kjempesøt kosebamse som har tatt veien helt fra USA. #cute

#oslo #sightseeing #kako #subway #teddybear
I dag har jeg dratt frem gamle minner. Nemlig vår gamle playstationen 2 som har støvet bort med årene Husker broren min og jeg spilte mye sammen før i tiden og det var dansematte med venninner. I går fikk vi renset den, og nå har lillesøster og jeg virkelig kost oss med litt teamspill med Harry Potter, haha! Er enda futt i gamla vår. Spilte du ps2 før i tia?#playstation #memory #gaming #HarryPotter
 #snow #happy #photo #oslo

 
Da var det en lang tur ut fra huset denne helgen, og som den har flydd forbi i en susende fart. Må innrømme at jeg er enda mer slapp enn jeg pleier, men når bestejenta har bursdag stiller man opp uansett. Jeg liker ikke si det eller føle på at jeg er ganske svak for tiden i forhold til det jeg pleier, men klarer somregel å piffe meg opp litt uansett når det virkelig gjelder.

Men siden sist har jeg bare vært hjemme og prøvd å hvile ut det som hviles kan. Ikke det at det hjelper stort, men holder hvertfall formen i sjakk. Lørdagskvelden var uansett virkelig verdt kreftene, og jeg gleder meg virkelig til jeg får mer energi etterhvert så jeg kan være mer sosial. Det er en gave i seg selv akkurat det der! 


Utrolig koselig dag ute med Ya Awa på liten shoppingrunde, trasking i Karl Johan, skravling og kako kos slår aldri feil! Var litt salg på bik bok i dag så fikk kjøpt meg med mine få penger en deilig kosebukse og en søt genser for det jeg hadde med, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Etter å ha gått ferdig rundt fikk vi besøk av min gode venn Andreas mens vi satt på exspresso house. Noe som var kjempe koselig. 

Ellers i kveld har det blitt farmen repriser, og nå har såklart har klokka tikket i en enormt fart og burde absolutt hoppe til køys nå. God natt alle sammen! ♥#shopping #bikbok #expressohouse #kako #frappe #friends #happy


Er deilig å ha god tid om morgningen før man skal utføre planene sine. Så nå har jeg akkurat stelt meg litt, mens jeg slapper av med Sex and The City serien for andre gang. Har hatt en tv på rommet mitt en liten stund nå, og om ikke lenge skal den nok ned i kjellerstua igjen. Dermed prøver jeg å få kost meg så mye jeg kan med den mens jeg enda har den her oppe. Har faktisk alltid ønsket meg tv på rommet siden jeg var liten, så er litt stas. Dere vet, det små gledene! 

I dag skal jeg nemlig møte en nydelige venninne av meg, Ya Awa. Da jeg har vært så mye i ro de siste dagene, har jeg så absolutt energi nok til å møtes en koselig tur i sentrum. Ikke akkurat hverdagskost  dette her, så må si jeg gleder meg veldig! Ønsker dere alle en flott dag i dag! Et barndomshjem er noe veldig verdifullt. Det ligger historie i veggene, møblene, omgivelsene og i bekken utenfor. Enten på godt eller vondt, men man har ett bånd til eiendommen på en eller annen måte uansett. I helgen besøkte vi jentene i familien det flotte barndomshjemmet til mamma, som er omringet av den vakre norske naturen. Selv har jeg viet mange timer og minner til dette stedet, og jeg har alltid følt meg varm om hjertet med tanke på ordet "Hedalen". Men nå er det på tide at nye eiere tar over, da ingen i familien kan ta over huset etter at mine besteforeldre gikk bort for flere år siden. Noe som er veldig trist, men slik er nå livet.

Minnene vil jeg nok alltid ha med meg, og jeg er takknemlig for alle familiesammenkomstene, tiden med besteforeldrene mine og roen fra landsbygda. Og bare naturen er jo en gave i seg selv å få være omringet av. Da huset ligger i sør-Aurdal kommune i Oppland fylke, er det absolutt noe helt annet enn det ellers travle bylivet her i oslo. Må innrømme at jeg nytt hver minutt jeg har tilbrakt i denne flotte bygda mens vi var her i helga, lillesøster, mamma og jeg. I tillegg var to av mine tanter også på besøk. Alltid koselig å se familien igjen. 

I dag møtte jeg min gode venninne Nina, der vi begynte å planlegge litt mer av bursdagsfesten hennes. Temaet er såklart Halloween, da dette foregår dagen etter den store dagen, noe som blir super kos! Selv vet jeg ikke helt hva jeg skal kle meg ut som, men lillesøster har hvertfall kjøpt inn en panda one-piece, noe hun er utrolig nusselig i! Hennes og Mauritz har tydeligvis fått inn litt kostymer, så absolutt verdt en titt! 

Da vi hadde tenkt litt hit og dit og fått masse ideer var det på tide å komme i gang med noe fysisk arbeid. Dermed tuslet vi iskalde ned til Rema 1000 for å handle inn søppelsekker og litt annet vi trengte, før vi gikk i gang med å lage litt dekorasjon til leiligheten. I kveld begynte vi med litt dekorasjon til glassdøren fra gangen hennes og inn til stuen, noe dere ser bilder av under her. Vi klipte ut maler med forskjellige figurer før vi klipte ut disse i selve posen og dekte hullet med matfolie. Noe som ble kjempestilig! Og dette tok litt lengre tid enn vi tenkte, så vi får fortsette med resten av leiligheten senere. Men gøy var det! Noen andre som har noen halloween dekor tips? 


#halloween #dekorasjon #kreativ #friends #fun
I dag har de gråe skyene vikte unna og solen skinte på fullt. Mamma og jeg tok en liten tur bort på et loppemarked på en av nærskolene og vi fikk tak i flere store kupp. Selv er jo veldig interessert i så mangt, alt fra universet til hvordan man legger gulvfliser riktig, haha! Så fikk tak i noen supre og interessante bøker til mitt lille bibliotek på rommet mitt. Egentlig er jeg ingen lesehest, men er alltid greit å kunne ha noe å dra frem når det måtte passe seg. Ellers har damene i huset her kost seg med masse film i stuen i dag og slappet av rett ut. Vært en slitsom periode for tia så dette var virkelig fortjent! 

#books #freetime #loppemarked #movie
Når man først har en blogg og er såppas glemsom som meg, så er det godt å kunne se tilbake på hva man har brukt dagene til i ettertid. Dermed tenker jeg å ramse opp litt fra de siste dagene som nå har gått. Ikke det at så mye har skjedd, men på tirsdagen var det faktisk en litt mer normal dag enn det jeg har opplevd på lenge. Det ble både hopp og sprell i oslo sentrum med min kompisen min, Andreas. Vi tusla rundt, koste oss på cafe og turet innom meg mot kvelden. Var virkelig deilig å være så mye i bevegelse, men merket desverre med en gang hvor utslitt kroppen ble etter at den fikk roa seg ned mot natten. Men men, det var absolutt verdt det!

Dagen etter, altså Onsdagen, var det rett og slett for det meste en restitusjonsdag etter gårsdagen. Men det ble likevel en liten tur på morrobutikken, Standard, i oslo sentrums gater med Nina og Camilla. Nina skal ha bursdagsfest den 1.nov med Halloween som tema og dermed er standard den perfekte butikk for både utkledningstips og festsaker. Ellers ble det en rolig kveld med skyping og greier. Kos! #Oslo #friends #Operaen #fun #cafe #Standard #Halloween
I dag har mye skjedd, på både godt og vondt. Men da jeg liker å fokusere mest på de positive tingene så vil jeg fortelle om dagens høydepunkter! Etter at alvoret var over tok lilleøster og jeg å så på en kjempe fin film som heter" Going The Distance", en virkelighetsnær Romantisk Komedie fra 2010. Er absolutt å anbefalle om du ikke har sett den, og liker slike sjangere. 

Ellers har min gamle barndomsvenninne og jeg tatt oss en rolig skogstur i dag mot kvelden, noe som var utrolig deilig og hyggelig. Man merker virkelig at høsten har kommet for fullt da lufta er friskere og kaldere og ikke minst har naturen forandret seg til noe enda vakrere enn normalt! Jeg må si jeg ELSKER denne tia på året! Men etter ett par timer med godsnakk og natur var det veldig deilig å komme hjem til hamburgere og lørdagskos med familien. 
#autumn #Høst #Positivitet #Bilder #Natur #lørdagskveld 
Sometimes it goes left.. But sometimes it also goes RIGHT! Nå er ikke jeg så innmari flink i engelsken min dessverre, men poenget er nok tatt. Selv om man sitter fast i en krevende periode i livet til tider, så betyr det ikke at man blir der for alltid. Som regel hjelper det mye å løfte opp hodet å la tankekraften styre oss oppover. Positivitet. Minner. Håp. Drømmer. Ja, det er mye i tankene våres som kan hjelpe oss på vei. Ofte har tankene den autoriteten til å styre følelsene våres, og hvis man klarer å få endret det vonde og likegyldige følelsene til noe mer livlig og positivt er man på god vei til å komme seg forbi de tunge tidene.

Det er ikke lett, men noe jeg pleier å gjøre er å trekke meg litt tilbake fra det som drar meg ned og heller lage en Safe Zone med god stemning rundt meg. Telys, dimmet lys, fotoalbum, finne frem skrivebok å skriv ned fremtidsønsker, høre på Feeling Good Musikk og leve seg med, chatte med gode venner, finne frem en god bok eller ta frem en gammel hobby som strikking, scrapbooking eller hva som helst. Det har seg slik at atmosfæren kan påvirke hvordan vi har det inni oss, og sammen med tankene kan vi utrette store ting for oss selv. #Psykologi #atmosfære #tankekraft #Følelser #Positivitet

 

 


Marita
Denne bloggen er skrevet av ei 20 år gammel og positiv jente, som tar en dag av gangen. Sliter med utmattelse og i tillegg til hofteleddsdysplasi og slitasje prøver jeg å leve så normalt som mulig. Dette er en blogg om min hverdag. :


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Februar 2014Kategorier


· Blogg · Operasjon og helse · photo · videoSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits